För alltid & För evigt

Information


Vad gör en bröllopskoordinator?

Som bröllopskoordinator tar vi reda på brudparets personliga stil, känsla, val och hjälp att hitta rätt miljö utifrån önskemål och budget. Tack vare ett upparbetat kontaktnät vet vi hur brudparet kan få ut så mycket bröllop som möjligt av just deras valda budget.

Oavsett budget och storlek på bröllopet så vinner de allra flesta på att använda sig av
en bröllopskoordinator. Som bröllopskoordinator är vi till för att lösa alla problem som uppkommer från planering till genomförande. Små som stora, så att brudparet bara kan slappna av och njuta av allt från planeringen till bröllop.


Hur mycket kostar tjänsterna?

Ofta tar en bröllopskonsult ca 10-12 % av den totala budgeten ni tänkt er för ert bröllop.
Det man bör tänka på är att kunskapen och kontakterna som en bröllopskonsult har, genererar oftast att det blivande brudparet inte bara sparar på kostnaderna men också får ut mycket mer för pengarna.

Genom sina nätverk kring allt från festlokaler och blomsterhandlare till präster och underhållning kan en bröllopskoordinator snabbt, och ofta till ett bättre pris, hitta det brudparet söker. En seriös bröllopskoordinator arbetar inte med provision, detta för att brudparet skall få de rätta tjänsterna som passar just dem och deras personlighet.


Ansvarig bröllopskoordinator hos FaFe

Maria Näsholm Ahlberg är en av några få bröllopskoordinatorer i Sverige. Bland hennes kunder finns allt från helt vanliga brudpar till mer kända personligheter. I samarbetet med brudparet är hon något av brudparets högra hand. Hon fungerar kontinuerligt som deras personliga bollplank.

Tidsram, idé och brudparets satta budget brukar vara de tre mest avgörande faktorerna för vilka möjligheter som finns för att ge ett perfekt slutresultat. En av de viktiga egenskaperna hos en kunnig bröllopskoordinator är att vara ytterst välplanerad och kunna se olika ramar & begränsningar men också att vara kreativ och inspirerande.

Koordinatorn måste själv vara realistisk för att kunna förverkliga andras drömmar. Maria är mycket bra på att se vad som finns, vilka mål och ramar som inspirerar till ett önskat slutresultat. Att se vad man kan göra av de faktorerna som givits är viktigt och något av en utmaning att uppnå. Om den ursprungliga tanken inte går att uppfylla blir det Marias jobb att se till att komma så nära som möjligt med de resurser som det blivande brudparet givit.


Att jobba med drömmar

Som bröllopskoordinator är det mitt jobb att se till att ert bröllop blir exakt som ni har tänkt er, och ibland att ta reda på just det! Alla bröllop är olika, jag träffar så otroligt många olika människor med olika drömmar och olika stilar. Varje bröllop är en tuff utmaning I sig men något som jag alltid uppskattar. Då jag älskar att arbeta med människor. Det är i mötet med andra som man utvecklas, därför trivs jag med att planera och jobba med Era drömmar. Jag är personligt engagerad, ordningsam och vägrar göra något halvdant. Då jag inte kan lämna ifrån mig ett arbete som jag inte själv är nöjd med.

Ert bröllop är en av de viktigaste händelserna i ert liv. Det vore underbart att få vara en del av just Er viktigaste dag.
Maria
– Maria


Anlita en bröllopskoordinator med lokalkännedom och kontakter. Vänd er med förtroende till oss!
For Always & For Ever.
| Tel: 0300-737 63 | Mobil: 070-741 29 99 | E-post: info[at]fafe.se |

Bröllop i personligt utvalda miljöerVi hjälper till att finna brudparets personliga Bröllopsmiljö.

Stort traditionellt bröllop i kyrkan, eller ett litet personligt bröllop med tid bara för varandra.
Inom el. utomhus

På en plats som känns rätt för brudparet. Vilken plats ligger er varmast om hjärtat. Bröllop i nära samklang med naturen,
i rådhuset eller kyrkan.
Se mer om miljöer via länken nedan;

Vårt Miljö Galleri

 

Årstid & trender

Årstider, färger och nya trender inspirerar oss. De hjälper oss att skapa den rätta stämningen för just ert Bröllopp.


Läs mer om detta via länken nedan;

Årstid & trender

 

Bröllopsmässan
i Göteborg

Här finner ni vackra och inspirerande bilder från vår senaste mässa. Bröllopsmässan hölls på konserthuset, Göteborg.


Inspirerande bilder

Bröllopsmässan

 

Förevigade Ögonblicks bilder

Här finner ni ett axplock av inspirerande bilder från några personliga Bröllop i olika miljöer.


Inspirerande bilder

Bild galleri