För alltid & För evigt

Prissättning


Ingen fest eller bröllop är det andra likt, inte heller priserna. Ni kanske bara vill ha lite planeringshjälp, inspiration eller hjälp med hela eller delar av arrangemanget. Därför tar vi fram ett fast pris utifrån just era behov efter ett första möte.


På FaFe arbetar vi inte med fasta provisioner, vilket försäkrar att vi endast rekommenderar de samarbetspartners som vi tror är rätt för er. Vi arbetar helst inte heller med tim debitering utan med ett fast pris som tas fram utifrån era egna önskningar och behov.


Ofta tar vi som bröllopskoordinator någonstans mellan 10-12 % av den totala budgeten för ett totalarrangemang av ett bröllop. Men ovanstående % sats är ett s.k. ”riktpris” som naturligtvis kan variera både uppåt och neråt.

Vi planerar och bokar endast utifrån Era önskningar. Vi beställer endast produkter och tjänster efter att ni själva uttryckligen gjort era personliga bedömningar och val. De ekonomiska beslut som tas görs alltid av er själva och inte av oss. Ni får sammanställda uppgifter och prisbilder för att själva kunna göra de val ni önskar. Därefter verkställs naturligtvis dessa val genom oss, om ni så önskar.

Tjänster


Första mötet

Vi börjar med ett första möte där vi går igenom era önskemål och förväntningar inför er bröllopsdag. Ni berättar vad vi kan hjälpa Er med och vilka tjänster som är intressanta för er del. Vi tar den tid som behövs, ingen stress. Det handlar om förtroende och "rätt känsla" innan vi bestämmer hur vi går vidare.

Pris: Första konsultationen är helt gratis (1,5-2h i det fall ni väljer att anlita oss) exkl. milersättning om 18.50kr som alltid tillkommer om mötet inte hålls i FaFe´s egna lokaler i Kungsbacka. I annat fall utgår en konsult kostnad om 550sek/h för den tid mötet tar.


Bokningsavgift

Från och med 2014 tar vi ut en startavgift för alla våra tjänster. Vi vill från FaFe´s sida säkerställa att vi avsätter den tid som behövs för det kommande uppdraget och på såvis också säkerställa att kunden förstår sin del av avtalet.

Inom en vecka från att bokningsavtalet tecknats ska bokningsavgiften betalas. I samband med denna erhållits upprättas en uppdragsbeskrivning av Bröllopskoordinatorn FaFe utifrån brudparets önskemål.

Pris: Mellan 5 000kr - 25 000kr


Konsultation

För er som vill hålla i allt själva, men vill ha tips och råd på vägen

Pris: Från 5 500kr begär offert


Inspirationskväll

Under en kväll går vi tillsammans i grupp igenom grunderna för en god planering. Med hjälp från vår koordinator får ni lära om fallgropar, får goda råd om trender, teman och röda trådar. Varje kväll har ett tema och en inbjuden specialist. Det ger er en bra plattform inför planering av ert eget bröllop.

Pris: Från 1 695k/tillfälle
för att boka vår koordinator för hembesök begär offert


Koordination

För er som vill ha hjälp med delar av eller hela arrangemanget, allt utifrån vad ni själva vill, kan eller har tid för.

Pris: Från 15 000kr begär offert


Bröllopskoordination

För en bekymmersfri bröllopsdag finns koordinatorn på plats under hela eller del av bröllopsdagen så att allt fungerar från kyrka till festlokal. Även hjälp med film/ fotografering eller samordning och kontroll under festkvällen om så önskas.

Pris: Från 9 500kr begär offert


Bröllopsfotografering

Här kan vi erbjuda en mängd olika paket. Allt beroende av vilka förväntningar ni som brudpar har av just Er kommande bröllopsdag och era bröllopsfotografier. Vid ett första möte går vi igenom Era förväntningar, önskemål, besöker möjliga och tänkta miljöer dvs.
de porträttplatser som ni funderat på och sammanställer en checklista på era önskemål.

Priset på en bröllopsfotografering skiljer sig beroende av hur omfattande fotografering ni önskar och vilken fotograf som väljs. För de fotografier, filmer och bilder som tas av För alltid & För evigt under er planering och inför er bröllopsdag gäller följande upphovsrätt.


Totalarrangemang

Ni behöver bara säga Ja! Ni lämnar allt det praktiska i goda händer. Det enda ni behöver göra är att förmedla känslan om hur ni vill ha det samt sätta ett datum för bröllopet.

Pris: Be om offert

Vem använder sig av våra tjänster?


Våra kunder är allt från helt vanliga brudpar till mer kända personligheter. Det är inte bara de rika och kända som har nytta av en bröllopskoordinator. De flesta bröllopspar har både tid, pengar och mindre stress att vinna på att anlita någon med gedigen kunskap.


Vi har hjälpt till att finna och arrangera bröllop i personligt utvalda bröllopsmiljöer. Den trenden håller i sig. Inte alla vill gifta sig kyrkligt. Den senaste tiden har många av våra kunder blivit mer konkreta i sina förfrågningar och många frågor handlar om miljö och etik. Vi har arrangerat ett flertal ekologiska bröllop och den efterfrågan ser vi öka.


Anlita en bröllopskoordinator med lokalkännedom och kontakter. Vänd er med förtroende till oss!
For Always & For Ever.
| Tel: 0300-737 63 | Mobil: 070-741 29 99 | E-post: info[at]fafe.se |

Bröllop i personligt utvalda miljöerVi hjälper till att finna brudparets personliga Bröllopsmiljö.

Stort traditionellt bröllop i kyrkan, eller ett litet personligt bröllop med tid bara för varandra.
Inom el. utomhus

På en plats som känns rätt för brudparet. Vilken plats ligger er varmast om hjärtat. Bröllop i nära samklang med naturen,
i rådhuset eller kyrkan.
Se mer om miljöer via länken nedan;

Vårt Miljö Galleri

 

Årstid & trender

Årstider, färger och nya trender inspirerar oss. De hjälper oss att skapa den rätta stämningen för just ert Bröllopp.


Läs mer om detta via länken nedan;

Årstid & trender

 

Bröllopsmässan
i Göteborg

Här finner ni vackra och inspirerande bilder från vår senaste mässa. Bröllopsmässan hölls på konserthuset, Göteborg.


Inspirerande bilder

Bröllopsmässan

 

Förevigade Ögonblicks bilder

Här finner ni ett axplock av inspirerande bilder från några personliga Bröllop i olika miljöer.


Inspirerande bilder

Bild galleri