För alltid & För evigt

Välkommen på inspirationskväll!


Inspirationskvällar där ni får hjälp av vår koordinator med all Er kommande planering.
En bra start på sin bröllopsplanering är A och O. Vi på FaFe vill hjälpa till och ge alla blivande brudpar en så bra start som möjligt inför deras bröllopsplanering. Under en "kväll" eller "heldag" går vi tillsammans i grupp igenom grunderna för en god planering. Med hjälp från vår koordinator får ni lära om fallgropar, får goda råd om trender, teman och röda trådar. Inspiratinskvällarna ger en bra plattform inför planering av ert kommande bröllop.

Om du inte kan eller vill gå tillsammans med din tilltänkta. Gå då istället tillsammans med dina vänner/väninnor, kusin eller mamma? Det är alltid roligt och intressant att träffa andra som också ska gifta sig (är gifta eller varit gäst på bröllop) och få dela lite av deras tips, planer och idéer.

Inspirationskvällarna har alla olika tema och innehåller tips, trender och förslag som kan inspirera! Bl.a. EKO bröllop, Stämning och ljussättning, Blomsterverkstad och brudbuketter, Budget –spara och slösa, Färger och teman, Hårfrisyrer och uppsättningar, Smink, Mode, Bröllopskläder, Inbjudan och gäster, Kostnad och trender, Miljöer, Bröllopsresor, Presenter mm.

Det kommer att bli ett flertal tillfällen då man har möjlighet att träffa andra som går i giftas tankar, kan prata om nya trender och få lära sig lite om hur man bör tänka om man inte väljer att anlita en konsult för hela eller delar av bröllopet utan hellre vill sköta det mesta själv. Tillsammans i grupp går vi igenom allt från A-Ö, diskuterar, funderar, inspireras och planerar! Tiden går fort mot en av de största dagarna i ditt liv. Inspirationskvällarna hjälper er att skapa den rätta stämningen för just ert Bröllopp.

För datum till kurser, tema och inspirations kvällar! Håll utkik här på hemsidan.

Vårens tillfällen är fullbokade.
Sommarens och Höstens(2011) datum planläggs fortfarande: men prel. datum kommer snart.

Välkommen tillbaka, Vi lägger upp information inför årets dagar/kvällar inom kort. Vi jobbar också på en ökad samverkan med ett antal studieförbund och skolor för att kunna hjälpa så många som möjligt. Då vår efterfrågan ökar hela tiden.

Ps.
Passar det inte att komma på någon av de öppna inspirationskvällarna så finns möjligheten att boka vår koordinator för hembesök. Ni kan ha en mysig kväll med vännerna hemma hos Er, bjuda på en fika och samtidig lyssna på när vår koordinator pratar om trender, färg och form och berättar om bröllopsplanering från A-Ö. Ni väljer själv aktuellt tema, om ni vill ha en specialist med och hur många tillfällen ni vill att vår koordinator ska komma.

Kontakta oss,
för en bokning eller intresseanmälan till de öppna inspirations tillfällena.


Anlita en bröllopskoordinator med lokalkännedom och kontakter. Vänd er med förtroende till oss!
For Always & For Ever.
| Tel: 0300-737 63 | Mobil: 070-741 29 99 | E-post: info[at]fafe.se |

Bröllop i personligt utvalda miljöerVi hjälper till att finna brudparets personliga Bröllopsmiljö.

Stort traditionellt bröllop i kyrkan, eller ett litet personligt bröllop med tid bara för varandra.
Inom el. utomhus

På en plats som känns rätt för brudparet. Vilken plats ligger er varmast om hjärtat. Bröllop i nära samklang med naturen,
i rådhuset eller kyrkan.
Se mer om miljöer via länken nedan;

Vårt Miljö Galleri

 

Årstid & trender

Årstider, färger och nya trender inspirerar oss. De hjälper oss att skapa den rätta stämningen för just ert Bröllopp.


Läs mer om detta via länken nedan;

Årstid & trender

 

Bröllopsmässan
i Göteborg

Här finner ni vackra och inspirerande bilder från vår senaste mässa. Bröllopsmässan hölls på konserthuset, Göteborg.


Inspirerande bilder

Bröllopsmässan

 

Förevigade Ögonblicks bilder

Här finner ni ett axplock av inspirerande bilder från några personliga Bröllop i olika miljöer.


Inspirerande bilder

Bild galleri